Boka stuga på Gotland

För att se fotona behöver du installera Flash player. Klicka på fotona för att se dem i större format.

BONDESTUGORNA I IRE

Vi som byggt Bondestugorna vid Ire i Hangvar heter Pär-Rune och Eva Nypelius. Vi driver lantbruksföretaget, Nyplings Gård KB tillsammans med yngsta sonen Andreas.  Gården ligger i Lokrume vid väg 148. På gården har vi växtodling och har nu investerat i en bevattningsdamm för att kunna utveckla verksamheten också med grönsaksodling och mer kretsloppsinriktad odling. Vi är också delägare i driftbolaget Lokrume Trösk som har växtodling samt tröskverksamhet.

Möjligheten att utveckla företaget med uthyrningsverksamhet kom när vi fick tillgång till mark som tidigare tillhört Pär-Runes mammas föräldrahem. Ireviken betyder mycket för oss i familjen och är en kär plats. Stillheten och närhet till naturen och havet med solnedgångar som är fantastiska som måste upplevas!

Pär-Rune jobbar heltid med jordbruket. Vi är båda engagerade föreningsmänniskor och Eva har uppdrag i olika styrelser och inom politiken.

Vi hoppas ni skall trivas i våra stugor och njuta av miljön i Ire som inbjuder till härliga bad och promenader längs med havet samt i närliggande natursköna områden. Kuststräckan inbjuder också till havsfiske för intresserade.

Kontakta oss gärna om ni vill besöka gården eller behöver hjälp med tjänster under er vistelse på Gotland!

Välkomna till oss och Ire!

Eva och Pär-Rune Nypelius